Charlie’s

 kattenluik advies

Katten of hondenluik

microchip of standaard

Charlie werkt voor jouw huisdier met diverse luiken van verschillende merken. Wij kunnen persoonlijk gratis advies geven en kunnen als extra service het product & accessoires meenemen indien op voorraad (m.u.v. speciale luiken). Echter zit de garantie en de supportlijn van het luik altijd bij het merk zelf.
Verder hebben we een aantal katten gerelateerde producten die wij kunnen meenemen tijdens de plaatsing > Check daarvoor onze whatsapp Catalogus.

Voor meer informatie over luiken kan je ook alvast kijken op onze samenwerkingspartner kattenluiken.nl  (hier kan je ook losse onderdelen bestellen). 

Microchip

Heb je buurtkatten en wil je liever een kattenluik met microchip?
Kies dan voor Sureflap. We geven hier een voorbeeld van het basismodel kattenluik van SureFlap, die je kat identificeert aan de hand van een chip. Hierdoor wordt het luik alleen voor de geselecteerde huisdieren ontgrendeld en kunnen andere dieren niet naar binnen. Dit kattenluik heeft een sluiting met vier standen: alleen binnen, alleen buiten, gesloten en vrije doorgang. Dit merk heeft diverse modellen, wij geven advies, echter hebben we geen directe samenwerking. 

Informatie

Het praktische kwalitatieve kattenluik Sureflap past in pvc, metaal, houten deuren, stenen muren en ramen, enkel en dubbele beglazing. Verkrijgbaar in de kleur wit-bruin-combi wit/grijs. Via Sureflap krijgt u maar liefst 3 jaar garantie!

✔ 4 Sluitingsmogelijkheden
✔ Maximaal 32 katten
✔ Houdt vreemde katten buiten
✔ Geschikt voor alle deuren en muren
✔ Batterijlevensduur min. 6 maanden met 4 aa batterijen (Duracell)
✔ Geen halsband nodig
✔ 3 Jaar garantie (zie handleiding)

Naast het basismodel M heeft SureFlap meerdere modellen die extra opties hebben;
✔ SureFlap Dualscan controleert twee richtingen op de chip. Voor   bijvoorbeeld twee katten waarvan er maar één naar buiten mag.
✔ SureFlap Connect + hub om aan te sluiten op je telefoon.
✔ SureFlap maat L is groter voor katten boven 7 kg en heeft automatische tijd instelmogelijkheden. Nodig: 4 maat C batterijen (Duracell).

Specificaties

Magneet: nee
Microchip: Ja
4 standensluiting: Ja
Grootte (H) x (B): 210×210 mm
Uitzaagmaat (H) x (B): Hout: 171×165 mm
Geschikt voor katten tot: 7 kg

EEN LUIK GEEFT VRIJHEID

AAN HET HUISDIER EN HET BAASJE

Wil je liever een standaard kattenluik van kwaliteit? 

Kies dan voor Cat Mate. Cat Mate is een mooi voorbeeld van een kunststof kattenluik, waarmee je jouw kat de gelegenheid geeft om zelf naar binnen en buiten te lopen. Dit kattenluik heeft namelijk 4 standen: alleen binnen, alleen buiten, gesloten en vrije doorgang. Je kunt verder elk onderdeel los bestellen als dat nodig is.

Informatie

Het weerbestendige huisdierluik Cat Mate 235 heeft een zelfsluitend magneetluik en een sluitingsklep aan de binnenkant.
Verkrijgbaar in de kleur wit en bruin.
Voor massieve of holle deuren, panelen of muren – het kattenluik kan bij verschillende muren en deuren worden geïnstalleerd.

Specificaties

Magneet: Ja
Microchip: Nee
4 standensluiting: Ja
Grootte (H) x (B): 192×200  mm
Uitzaagmaat (H) x (B): Hout: 165×174 mm
geschikt voor katten tot: 7 kg

petWALK kattendeur

Wil je een echte deur plaatsen? Kies dan voor petWALK, onze leverancier uit Oostenrijk. Het is de  eerste deur in de wereld speciaal ontwikkeld voor huisdieren. De deuren hebben een modulair en flexibel hardware -en software ontwerp. Daardoor kan je het altijd aanpassen aan de nieuwste technologieën en het belangrijkste – de behoeften van jouw huisdier en het baasje. Kijk voor meer informatie en de bestelling van de deur op de website van petWALK.

ELKE DAG IS KATTENDAG!