Inmiddels hebben wij via onze klanten meegekregen dat een kattenverzekering geen overbodige luxe is. Er zijn er diversen, wij lichten hieronder een voorbeeld uit. Voor verdere informatie en details verwijzen wij door naar de website.

Je geniet iedere dag van die speelse onbezonnenheid waarmee je huisdier in het nu leeft, zonder zorgen voor morgen. Dit is heerlijk! Maar het betekent ook dat een huisdier afhankelijk is van jou om vooruit te kijken. Want gedurende een dierenleven kan er meer gebeuren dan je in eerste instantie misschien zou denken.

Wat als je huisdier ziek wordt? Of een ongeluk krijgt? Kun jij hem dan de beste zorg bieden, zonder je zorgen te maken om de kosten? Jij bent verantwoordelijk voor je huisdier, een dierenleven lang.

Jouw beste vriend
verdient de beste verzorging die er is. Dat begrijpen wij als geen ander. Maar ook huisdieren kunnen onverwacht ziek worden of een ongeluk krijgen, met een duur bezoek aan de dierenarts als gevolg. Bij Figo krijgt je huisdier altijd de medische zorg die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan. Figo biedt zorgverzekeringen voor huisdieren en is al jaren internationaal bekend als de beste huisdierenverzekeraar.

De band tussen jou en je huisdier is uniek. Huisdieren horen er helemaal bij en hebben een speciale plek in ons hart en ons leven. Ze voelen hoe het met je gaat. Zijn er onvoorwaardelijk voor je. Geven je elke dag gezelligheid. Brengen vrolijkheid en troost als je dat nodig hebt. Daarom biedt Figo:

  • ♡ Eén pakket met uitgebreide dekking
  • ♡ Inclusief vergoeding voor preventieve zorg & SOS budget
  • ♡ Flexibele premie waarbij je zelf gewenste vergoeding en eigen risico kiest
  • ♡ Vergoeding tot 90% van kosten voor de dierenarts
  • ♡ Jaarlijkse maximale vergoeding van €3000,-, €6000,- of onbeperkt
  • ♡ Klantenservice met huisdieren experts
  • ♡ Eenvoudig declareren en snel je geld terug

Deze verzekering is met de grootste liefde samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw huisdier altijd de beste zorg krijgt die hij verdient. Je hebt de vrijheid om je verzekering aan te passen met de aanvullende verzekeringen, omdat jij als geen ander weet wat jouw huisdier nodig heeft. Stel je verzekering zelf samen en bereken hier je premie.